IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
99 , 00 kr.
123 , 75 kr.
Ekspres, Opgaver og tekster

Ekspres, Opgaver og tekster

Ekspres grundbog er tiltænkt det kortere introforløb og består af otte emner. Der er ikke indlagt progression mellem emnerne og bogen er derfor også velegnet til løbende kursistoptag. Der arbejdes intensivt med ordforrådet gennem de mange fotos.

Den kombinerede opgave- og øvebog til Ekspres supplerer grundbogens emner med grammatiske strukturøvelser samt længere læsetekster.

Ekspres er inddelt i fire dele:

  • Basis
  • Emner
  • Projekter
  • Grammatik.

Basis, Projekter og dele af Grammatik er fortrinsvis tilrettelagt som selvstudium, mens Emner fortrinsvis er tilrettelagt som klasseundervisning. Men for de kursister, som har et meget svingende fremmøde, kan store dele af Emner også løses individuelt.

Basis: her præsenteres de helt basale færdigheder som alfabetet, tallene, tider, præsentation af sig selv og klokken. Ved hjælp af de tilrettelagte lytteøvelser og tjek-selv-øvelser i form af mindre diktater har kursisten mulighed for at tilegne sig disse basale færdigheder som selvstudium.

Emner: her præsenteres syv udvalgte emner: dagen, familie, bolig, mad, butikker, Danmarks geografi og vejret. Af hensyn til det løbende optag er der ikke indlagt progression mellem de enkelte emner. De syv emner skal ses som et rullende undervisningsforløb, hvor den nyankomne kursist, når og hvor som helst, kan begynde sin undervisning med det emne, som læreren og klassen er kommet til. Alle emner introduceres gennem et grundigt ordforrådsarbejde, som aktiveres i de følgende mundtlige og skriftlige opgaver.

Projekter: opfylder undervisningsvejledningens krav til projektarbejde inden for emnerne uddannelse, arbejde og medborgerskab. Med udgangspunkt i tre forskellige historier er målet, at kursisten inddrager egne erfaringer inden for de tre projektemner.

Grammatik: her præsenteres de mest basale termer i den danske grammatik. Alle termer er oversat til engelsk, fransk og spansk.

Ekstramateriale
Du finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
72 sider
Udg. dato:
15. aug. 2008

ISBN:
9788763602341
Udgave: 1 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3-DU 3 - modul 1 Uddannelse: Ungdoms- og voksenuddannelse,Danskuddannelser Forlag: Praxis
123 , 75 kr.
99 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution