IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Eksamenshjælp
Få eksamenshjælp

Praxis gør eksamenshjælp endnu bedre 

Når eksamen nærmer sig, oplever mange elever, at de ikke har godt nok styr på hele pensum. Det kan være svært på begrænset tid selv at læse stoffet op og i sidste øjeblik at lære det, som undervejs har skabt problemer. Hvert år hjælper GoTutor et stort antal unge mennesker, der skal til eksamen i tysk, fysik, matematik, dansk eller et andet fag. Med skræddersyet eksamenshjælp og adgang til grundige og pædagogiske materialer fra Praxis får mange elever en rigtig god eksamensoplevelse. 

 

Begge en del af Egmont 

Praxis og GoTutor har gode muligheder for at samarbejde, da de begge er en del af Egmont, og begge beskæftiger sig med uddannelse af børn, unge og voksne i det danske uddannelsessystem. Praxis udvikler og udgiver materialer til mange forskellige fag på bl.a. ungdomsuddannelserne, eksempelvis fysik, matematik og engelsk. GoTutor tilbyder skræddersyet hjælp til de fag i folkeskolen og gymnasiet, der volder en elev besvær, herunder eksamenshjælp.

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution