IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Eksamenshjælp
Få Eksamenshjælp

Praxis og GoTutor gør eksamenshjælp endnu bedre

Når eksamen nærmer sig, oplever mange elever, at de ikke har godt nok styr på hele pensum. Det kan være svært på begrænset tid selv at læse stoffet op og i sidste øjeblik at lære det, som undervejs har skabt problemer. Hvert år hjælper GoTutor et stort antal unge mennesker, der skal til eksamen i tysk, fysik, matematik, dansk eller et andet fag. Med skræddersyet eksamenshjælp og adgang til grundige og pædagogiske materialer fra Praxis får mange elever en rigtig god eksamensoplevelse.

Læs mere >

< Læs mindre

Sådan foregår eksamenshjælp og lektiehjælp ved GoTutor

 

Læs mere >

< Læs mindre

1. Uforpligtende snak

Vi tager en snak om elevens behøv og ønsker.

Læs mere >

< Læs mindre

2. Den rette underviser

Vi finder hurtigt en underviser, som kan hjælpe. 

Læs mere >

< Læs mindre

3. Målrettet undervisning

Underviseren forklarer stoffer og træner eksamen.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Begge en del af Egmont

Praxis og GoTutor har gode muligheder for at samarbejde, da de begge er en del af Egmont, og begge beskæftiger sig med uddannelse af børn, unge og voksne i det danske uddannelsessystem. Praxis udvikler og udgiver materialer til mange forskellige fag på bl.a. ungdomsuddannelserne, eksempelvis fysik, matematik og engelsk. GoTutor tilbyder skræddersyet hjælp til de fag i folkeskolen og gymnasiet, der volder en elev besvær, herunder eksamenshjælp. 

Eksamenshjælp af bedste kvalitet 

Når en elev har brug for eksamenshjælp fra GoTutor, matches denne omhyggeligt med en underviser, der på alle måder kan styrke eleven. GoTutor finder en underviser, der er stærk i det fag, der skal læses op på, og som kan indstille sin undervisning efter elevens konkrete niveau, udfordringer, mål og eventuelle andre ønsker. Med den helt rigtige eksamenshjælp kommer der styr på pensum og mere overskud i eksamenssituationen.

Privatundervisning fra GoTutor klæder eleven godt på til den forestående eksamen. Vi har undervisere i alle fag, der tilbyder hjælp til eksamenslæsning og eksamensforberedelse.

Læs mere >

< Læs mindre

Skriftlig eksamen

Elever, der ønsker at forberede sig til de skriftlige eksamener, kan sammen
med deres underviser fx træne skriftlige opgaver og tidligere eksamensopgaver og få målrettet hjælp til at strukturere og planlægge den tid, der er til rådighed under eksamen.

Læs mere >

< Læs mindre

Mundtlig eksamen

Mange oplever stor nervøsitet, søvnløse nætter og svedige håndflader, når de skal til mundtlig eksamen. Sådan behøver det ikke at være. Med en mentor, der kan sikre, at pensum er læst op og forstået, at den studerende har en god forståelse for, hvordan eksamen forløber, og at der er trænet i at præsentere stoffet mundtligt, kan der både opnås ro i sindet og topkarakterer.

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis stiller materialer til rådighed for eksamenshjælp

Når der skal læses op til eksamen, er det ikke altid konstruktivt kun at arbejde ud fra de hidtil anvendte materialer. Indimellem giver det mere at se på fagets problemstillinger fra en anden vinkel. Praxis stiller sine materialer i de forskellige fag til rådighed for GoTutors eksamenshjælp, såvel grundbøger som note- og formelsamlinger og adaptive læringsmoduler. 

Læs mere >

< Læs mindre

Klar matematik – den ultimative notesamling


Ved eksamenshjælp i matematik kan notesamlingen Klar matematik fx vise sig nyttig, da den giver et hurtigt overblik over kernestoffet i faget.

Læs mere >

< Læs mindre

Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112

 

På samme måde kan Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112, der er førstehjælp til formler i det pågældende fag, være relevante at støtte sig til.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Bliv mentalt klar til eksamen

Eksamen handler om mere end at have styr på det faglige stof. Selvom fx matematikken, den engelske grammatik eller genrer i dansk er gennemarbejdet og forstået, oplever mange meget stor nervøsitet i en eksamenssituation. Det er en vigtig opgave for en mentor at styrke fagligheden, men mentorer kan også hjælpe med at få struktur på en opgave og på tiden under eksamen. Dertil kommer, at en mentor kan hjælpe med den mentale tilgang - troen på sig selv, evnen til at forholde sig rolig, ikke gå i panik, undgå søvnløse nætter mv. Mange elever har efter et forløb med en god eksamenshjælper fået styr på både det faglige stof, eksamensformen og sig selv - og har fået topkarakterer i fag, de ellers var usikre i.

Læs mere >

< Læs mindre

Den bedste eksamenshjælp 

Det er en grundpille i GoTutors eksamenshjælp, at ethvert forløb nøje skræddersys til den enkelte elev. Det betyder naturligvis, at underviseren skal være fagligt kompetent. Det betyder dog også, at underviseren skal kunne tilbyde en undervisning, der er specifikt tilpasset den konkrete elev. Det kræver særligt gode sociale og pædagogiske kompetencer hos underviseren. For at sikre, at alle undervisere er kompetente på alle niveauer, screener GoTutor dem omhyggeligt, før de certificeres og bliver en del af GoTutors underviserkorps. Når dertil kommer, at underviserne får adgang til Praxis' mange suveræne materialer og læringsforløb, kan GoTutor tilbyde den allerbedste eksamenshjælp!

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er med til at klæde eksamenshjælpere godt på

Alle GoTutors eksamenhjælpere undervises grundigt i, hvad der forventes af dem. I samarbejde med Praxis udvikles instruktionsvideoer, der bl.a. bygger på den faglige ekspertise, Praxis gennem mange år på markedet for undervisning har opbygget. Rent fagligt giver adgangen til Praxis' materialer underviserne en solid faglig støtte, og endelig bliver underviserne klogere på deres egen rolle i undervisningen, når de hjælper Praxis med at teste materialer, der er under udvikling. Samarbejdet mellem Praxis og GoTutor sikrer de studerende den bedste hjælp, når de skal forberede sig til eksamen.

Læs mere >

< Læs mindre

De gladeste og mest tilfredse kunder

GoTutor hjælper hvert år et stort antal børn og unge med lektiehjælp og eksamenshjælp. Kundernes respons er ganske overvældende: På alle platforme giver de GoTutor 5 stjerner!

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution