SMS-sender elevplan

Praxis SMS-sender

Elevplan

Med itai SMS-sender får I en enkel og velfungerende adgang til at sende SMS'er fra Elevplan til de elever, hvor der er registreret et mobil telefonnr.

 

Vi har 2 modeller:

  • Afsendelse af SMS'er via itai SMS-senders teleudbyder. Prisen pr. SMS er kr. 0,27.
  • Afsendelse af SMS'er via egen SMS-server, med SIM-kort fra skolens egen teleudbyder. Prisen pr. SMS afhænger af jeres aftale med teleudbyderen (ofte et flatrate abonnement). Vi understøtter p.t. 3 modeller fra Multitech, med henholdsvis 1, 4 og 8 porte til SIM-kort. Har I et andet modem, så kontakt os for yderligere information.

 

Priser for oprettelse og årligt abonnement er ens for de 2 modeller.

 

Priser

Oprettelse af itai SMS-sender kr. 6.000

Årligt abonnement (år 2013)

kr. 5.644

Pris pr. SMS

Kr. 0,27

Hvis I vælger at anvende itia's teleudbyder købes SMS'er købes i portioner af 1.000 stk. Vi har fra starten tanket op med 1.000 SMS'er uden beregning, så systemet er klar til brug. Efterfølgende bestilling af SMS'er foretages her på hjemmesiden under punktet 'SMS-status og bestilling'. I får tilsendt brugernavn og password.

 

Procedure

itai SMS-sender bestilles via denne side. Udfyld felterne og klik på "Bestil". I modtager herefter en bekræftelse på bestillingen og efterfølgende en kode, som skal indtastes i Elevplan.

 

Keyword

Ved bestilling skal der vælges keyword, som er det første ord i den sms, som eleverne skriver til skolen. Keywordet identificerer skolen.

 

Annoncering

Bemærk at der gælder særlige regler for annoncering af tjenesten. Reglerne findes på www.rammeaftalen.dk men går i korte træk ud på, at prisen altid skal annonceres. For gratis tjenester eksempelvis således:

 

"Det koster 0 kr plus trafiktakst".

 

Overholdes reglerne ikke, kan der udløses en bøde fra telebranchens kontrolgruppe.

 

Betingelser

Læs betingelser for itai SMS-sender her.

 

Vejledning til opsætning af SMS i Elevplan kan hentes her.