IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
60 , 00 kr.
75 , 00 kr.
Den medierede virkelighed, eBog+

Den medierede virkelighed, eBog+

Teori. analyse og produktion

Den medierede virkelighed er en grundbog, der kan bruges til mediedelen af danskfaget.

Bogen tydeliggør, at virkeligheden i - stadig større grad - konstrueres og forstås gennem medierne. Virkeligheden i medierne er altså ikke selve virkeligheden, men et redigeret og beskåret billede af den.

Første del af bogen tager med udgangspunkt i sagen om Anders Breivik, fat på medier, genrer og virkelighedsformatering. Fremstillingen glider derpå naturligt over i trykte tekster og billeder, for dernæst at rette blikket mod fakta- og dokumentargenrerne, web-tekster og reklamer.

Bogen afsluttes med et kapitel om medieproduktion ud fra den tanke, at man bedst lærer at forstå medier indefra ved selv at producere.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Alt i alt klart anbefalelsesværdig. Mere nyt og interessant er syvende kapitel om faktatekster på nettet, hvor der bl.a. gives gode eksempler på, hvordan vi kan arbejde med kildekritik og analyse og produktion af nettekster. Dette kapitel er vigtigt og det bedste af sin art, jeg er stødt på.
  Dansk Noter
  Online adgang
  Udg. dato:
  10. dec. 2014

  ISBN:
  9788770666169
  Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: A - C-C Forlag: Praxis Redaktør: Jan Krogh Larsen
  75 , 00 kr.
  60 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Alt i alt klart anbefalelsesværdig. Mere nyt og interessant er syvende kapitel om faktatekster på nettet, hvor der bl.a. gives gode eksempler på, hvordan vi kan arbejde med kildekritik og analyse og produktion af nettekster. Dette kapitel er vigtigt og det bedste af sin art, jeg er stødt på. […] Meget af stoffet i bogen er velkendt, men ført up-to-date, velformidlet og med faglig substans."
   Dansk Noter
   Feltgruppe

   Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx

   Jeg handler som

   Privat

   • For privatkunder og studerende.
   • Du får vist priser inkl. moms.

   Institution

   • For institutioner og virksomheder.
   • Du får vist priser ekskl. moms.
   JEG HANDLER SOM
   Privat
   Institution