IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
79 , 00 kr.
98 , 75 kr.
Den gode opgave på stx

Den gode opgave på stx

Håndbog til de flerfaglige forløb og større skriftlige opgaver

Den gode opgave på stx er til dig, der går i 1.-3. g på stx og skal til at arbejde med et flerfagligt forløb eller en større skriftlig opgave. Bogens centrale pointe er, at man i disse flerfaglige undersøgelser bør gå videnskabeligt til værks. Og det er noget, du skal træne i arbejdet med dine egne undersøgelser og opgaver. Her vil du med hjælp fra denne bog bl.a. kunne få svar på følgende centrale spørgsmål:

  • Hvordan laver man en god videnskabelig undersøgelse?
  • Hvordan dokumenterer og formidler man en flerfaglig undersøgelse i en større skriftlig opgave, og hvordan formidler man den mundtligt?
  • Hvordan og med hvilket formål kan man i en flerfaglig undersøgelse gøre sig metodiske og basale videnskabsteoretiske overvejelser?
  • Hvordan kan man arbejde med at opstille innovative løsningsforslag?

Som hjælp til at få videnskabsteori og metode ind i dine flerfaglige undersøgelser vil du i bogen blive præsenteret for Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensens pentagonmodel for den gode videnskabelige undersøgelse og opgave.
I bogen møder du desuden en masse aktiviteter og eksempler, der hjælper dig med at bruge det, du læser om, i dine egne undersøgelser og opgaver. Alle bogens afsnit er forsynet med et ikon, som angiver afsnittets sværhedsgrad, så du let kan gennemskue, om afsnittet understøtter basale, centrale eller mere avancerede undersøgelses- og skrivekompetencer. Bogen kan derfor bruges både i 1., 2. og 3. g, uanset dine faglige forudsætninger og ambitioner.

Supplerende materiale til bogen kan downloades fra:
samfundslitteratur.dk/den-gode-opgave-på-stx.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
345 sider
Udg. dato:
08. aug. 2022

ISBN:
9788729009849
Udgave: 1 Fag: Almen studieforberedelse Niveau: Flere niveauer-A-C Uddannelse: STX,HTX,HHX Forlag: Praxis Redaktør: Samfundslitteratur
Denne udgave er ikke længere til salg

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution