Dansk (26)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
Dansk Trin er et materiale udviklet til FVU danskundervisning med tekster og tilhørende opgaver, som er henvendt til unge og voksne. Materialet kan an...

Dansk Trin er et materiale udviklet til FVU danskundervisning med tekster og tilhørende opgaver, som er henvendt til unge og voksne. Materialet kan anvendes til holdundervisning, individuel undervisning og selvstudium. Serien er opbygget efter de fire trin inden for FVU danskundervisning.

Til alle fire trin findes opgave- og teksthæfter. Opgavehæftet er basis for elevens arbejde. Teksthæftet indeholder både beskrivende tekster om hverdagslivet og mere informative tekster til praktisk anvendelse.

Serie
Ombord-serien er et undervisningsmateriale, som dækker alle fire trin til FVU-dansk, men med et særligt fokus på kursister med dansk som andetsprog. E...

Ombord-serien er et undervisningsmateriale, som dækker alle fire trin til FVU-dansk, men med et særligt fokus på kursister med dansk som andetsprog. Enkelte emner går igen på tværs af trin, og materialet tilgodeser dermed også undervisningshold med behov for differentiering.

Sider