IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
360 , 00 kr.
450 , 00 kr.
Bager- og konditorbogen eBog+

Bager- og konditorbogen eBog+

Bogen er inddelt i tre dele: Råvarer, Produktionsteknik og Produktkontrol, og indeholder ud over teorien opskrifter, anvisninger og gode råd. Den dækker hele spektret fra surdejsbrød over rullede deje og rørte og piskede masser til desserter, konditorarbejde og dekoration.

I denne udgave er der ændret i bogens opbygning, så den er mere logisk, og der er rettet fejl. Derudover indeholder 2. udgave mere om konditorarbejde – f.eks. ismejsling og karamelarbejde, opskrifterne er moderniseret, så der bl.a. nu er den del opskrifter med fuldkornsprodukter. Bogen indeholder også som noget nyt et afsnit om convenienceprodukter. Bager- og konditorbogen er indbundet og rigt illustreret med billeder af såvel råvarer som trin for trin-anvisninger og færdige produkter.

Find bogens ekstramateriale her.

Indhold

Del 1: Råvarer Korn Enzymer Fedtstoffer og olier Hævemidler Sukker og sødemidler Æg Kaffe, te, vine og spiritus Krydderier Mælk Chokolade Frugter Nødder Geleringsmidler Maltprodukter Tilsætningsstoffer og bagehjælpemidler
Del 2: Produktionsteknik Brødproduktion Rullede deje Convenience produkter Rørte og piskede masser Kageproduktion Halvfabrikata Tørkager Kransekagebagværk Småkager og snitter Flødekager og desserter Flødeproduktion Desserter Konditori Dekoration

Del 3: Produktkontrol Kvalitet og kvalitetsstyring Kalkulation Produktudvikling/innovation Produktkontrol – fysik og kemi i bageriet Stikord Forord Bager- og konditorbogen udkommer nu i en gennemarbejdet og opdateret udgave.

En opdatering der er foretaget på grundlag af mange, værdifulde tilbagemeldinger fra skoler og virksomheder. Det hilser vi velkommen. Det er væsentligt, at lærebogsmaterialet til uddannelsen er af høj kvalitet, og at det er udarbejdet i samarbejde med skolerne. Bogen giver en appetitlig tilgang til det teoretiske stof, og man kan lære meget af den. Vi håber, at alle vil få glæde af bogen, og at den kommer til at stå på alle bageres og konditorers reol.

November 2015 Erik Jensen Det faglige Fællesudvalg Klaus Nielsen Formand Flemming Mogensen Næstformand

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2015

ISBN:
9788757136050
Udgave: 2 Fag: Bager/konditor, Fødevarer, jordbrug og oplevelser Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
450 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution