Med GF2-pakken til gastronomer får du adgang til en række digitale materialer. Vi starter med:
- eBog+ Grundtilberedning
- eBog+ Fødevarer - råvarer, tilberedning og retter
- iPraxisforløbet Æg
- boostforløbet Egenkontrol
Vi udvider løbende pakken med træningsmoduler (boostforløb) samt iPraxisforløb til andre fødevaregrupper; frugt & grønt, fisk & skalddyr, mejeri og kød & fjerkræ. Alle forløb er gennemsyret af en bæredygtig tilgang - vi giver blandt andet tips til brug af rester, så I undgår madspild og opfordrer til at bruge råvarer i sæson.
Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der ...
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en ...
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...