Alle titler (7)
Tilpas udvalg
Vælg kategori Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på mureruddannelsen.  Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på mureruddannelsen.  Bogpakken indeholder:  Murerbogen – Murerfagets grundbog (webBog) Flisebogen (webBog) Pudsbogen (webBog) Murerfagets tagbog (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg  Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år.  Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på struktør- og brolæggeruddannelsen.  Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på struktør- og brolæggeruddannelsen.  Bogpakken indeholder:  Struktør og brolægger (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år.  Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
Med pakken til tømrernes hovedforløb får brugerne adgang til en række iPraxisforløb: 10 iPraxisforløb til hovedforløbet - se hvilke nederst her på siden. iPraxisforløbet Byggeri og arbejdsmiljø (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og energiforståelse (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og samfund (tværfagligt forløb). Nyt forløb februar 2022. iPraxisforløbet Byggepladsindretning og affaldshåndtering (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Opgavesamling/Tømrerbogen. En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb.
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på træfagenes byggeuddannelse. Bogpakken indeholder ikke adgang til udgivelser fra Træinformation. Ønskes adgang til bogpakken med udgivelser fra Træinformation så se venligst Tømrerfagets webbogpakke 2022, Lærer, Inkl. udgivelser fra Træinformation. Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på træfagenes byggeuddannelse.  Bogpakken indeholder:  Tømrerbogen (webBog) Tegningslære 3D, AutoCAD og SketchUp (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Tolerancer.dk  Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år. Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
Med pakken til murernes hovedforløb får brugerne adgang til en række iPraxisforløb: 12 iPraxisforløb til hovedforløbet – se hvilke nederst her på siden. iPraxisforløbet Byggeri og arbejdsmiljø (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og energiforståelse (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og samfund (tværfagligt forløb). Nyt forløb februar 2022. iPraxisforløbet Byggepladsindretning og affaldshåndtering (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Opgavesamling/Murerbogen. iPraxisforløbet Opgavesamling/Flisebogen. iPraxisforløbet Opgavesamling/Pudsbogen. iPraxisforløbet Opgavesamling/Murerfagets tagbog. En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb.
Digital
Med pakken til struktørernes og brolæggernes hovedforløb får brugerne adgang til en række iPraxisforløb: 10 iPraxisforløb til struktør- og brolæggeruddannelsens H1 og H2 – se hvilke nederst her på siden. 12 iPraxisforløb til anlægsstruktørernes H3-H6 – se hvilke nederst her på siden. 10 iPraxisforløb til bygningsstruktørernes H3-H6 – se hvilke nederst her på siden. 7 iPraxisforløb til brolæggernes H3-H6 – se hvilke nederst på siden. iPraxisforløbet Byggeri og arbejdsmiljø (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og energiforståelse (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Byggeri og samfund (tværfagligt forløb). Nyt forløb februar 2022 iPraxisforløbet Byggepladsindretning og affaldshåndtering (tværfagligt forløb). iPraxisforløbet Opgavesamling/Struktør og brolægger En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb.
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på træfagenes byggeuddannelse.  Bogpakken indeholder adgang til 8 udgivelser fra Træinformation. Ønskes bogpakken uden disse udgivelser så se venligst Tømrerfagets webbogpakke 2022, Lærer, ekskl. udgivelser fra Træinformation. Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på træfagenes byggeuddannelse. Bogpakken indeholder: Tømrerbogen (webBog) Tegningslære 3D, AutoCAD og SketchUp (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Tolerancer.dk Link til følgende bøger fra TræInformation: TRÆ 55 Træfacader TRÆ 56 Træskelethuse TRÆ 57 Træbeskyttelse TRÆ 59 Træspær 1 - Spær med hulplader TRÆ 67 Undertage TRÆ 72 Træ i vådrum TRÆ 75 Træspær - Valg, opstilling og afstivning TRÆ 79 Trægulve Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år. Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.

Sider