IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
155 , 00 kr.
193 , 75 kr.
Afsætning niveau A1

Afsætning niveau A1

Grundbog

Dette undervisningsmateriale til Afsætning A er i overensstemmelse med fagplan og vejledning 2017 for afsætning niveau A på de merkantile gymnasieuddannelser, HHX.

Undervisningsmaterialet omfatter:

--AND--lt;ul>
 • Lærebog i to bind:
  Afsætning A1 (aug. 2017), trykt bog og digital e-bog.
  Afsætning A2 (aug. 2018), trykt bog og digital e-bog.
 • Cases og opgaver (kun som digitale e-bøger)
 • Ekstramateriale.
 • Licens til e-bogen giver samtidig adgang til ekstramateriale med blandt andet PowerPoints og vejledende løsninger.

  Materialet til Afsætning A giver en grundig indføring i fagets metoder, teorier og modeller. Derved erhverver eleverne viden og færdigheder, som er forudsætningen for opnåelse af kompetencer til at kunne løse relevante problemstillinger.

  Grundbogens struktur og behandling af kernestoffet er logisk på den måde, at det nationale kernestof er behandlet inden eleverne skal i gang med det internationale kernestof. Hvert kapitel i grundbogen afsluttes med et resumé og en oversigt med vigtige begreber.

  Den tilhørende opgavebog med metode, cases og opgaver følger lærebogens kapitelopbygning. Der tilbydes et bredt udvalg af PBL-baserede cases og opgaver med henblik på at sikre en varieret og motiverende indlæring.

  Vi har lagt vægt på at tage udgangspunkt i konkrete situationer i danske virksomheder. Der er mindre opgaver indenfor kapitlet, kreative opgaver, en større kapitelopgave og en tværgående opgave, der inddrager teorien fra tidligere kapitler. Hvert kapitel slutter med en checkopgave, der fokuserer på kapitlets centrale begreber.

  Opgavernes spørgsmål er formuleret ud fra forskellige taksonomiske niveauer, således at opgavernes sværhedsgrad fremstår varieret. Derved afprøves eleverne i deres viden og relevante kompetencer opøves.

  Licenser til DIGITALE e-bøger bestilles i webshoppen og læses på praxisOnline.

  Ny bruger på praxisOnline oprettes HER.

  Du finder ekstramaterialet til Afsætning A1 her.

  Er du lærer, kan du gratis få adgang til kapitlet med vejledende løsninger ved at bestille en læreradgang her  (husk, at du skal være logget på med dit UNI-login).

  Denne bog er tidligere udgivet hos Trojka.

  Læs mere >

  < Læs mindre

  Online adgang
  Udg. dato:
  01. maj 2021

  ISBN:
  9788729001157
  Udgave: 1 Fag: Afsætning Niveau: A Uddannelse: HHX,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Jeanne Nielsen
  Log ind som institution for at købe dette produkt.

  Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

  Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
  193 , 75 kr.
  155 , 00 kr.
  Læg i kurv
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms

  Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

   
   
   
   
   
   
  v1.0.0-prx

  Jeg handler som

  Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

  Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
  JEG HANDLER SOM
  Privat
  Institution