Forhandlingsteknik på 60 minutter

Børsen gav 5 stjerner i deres anmeldelse ...

Forhandlingsteknik 3DJan Lindegaard, forfatteren til 'Forhandlingsteknik på 60 minutter', er en glad mand, fordi Børsen netop har anmeldt hans bog og givet den 5 stjerner ud af 6 mulige.

Bogen er udkommet fra PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag og vi er stolte af den flotte anmeldelse. 

Læs uddrag af anmeldelsen i Børsen her:

"Grønspættebogen for forhandlere"

"Bogen om forhandlingsteknik er en sjælden praktisk bog
"Forhandlingsteknik på 60 minutter" er en kort og effektivt læst bog om, hvordan man skal forhandle."

"Bogen henvender sig til praktikerne, der skal sørge for effektive
indkøb til den helt rigtige pris."

"Forfatteren Jan Lindegaard ved, hvad han skriver om. ... Det gør bogen til en sjælden praktisk bog, som kan finde anvendelse hos nybegyndere. Også hos den erfarne forhandler, der er i stand til at få lukket selv komplicerede handler, kan hente viden og inspiration."

"Læseren får aldrig lov til at glide hen, mens ordene bliver mere og mere indviklede og indforstået. Det er en let tilgængelig bog. ... Det gør ikke noget. Hvis det var en teoretisk bog, ville målgruppen automatisk blive markant mindre, fordi de praktiske folk har alt for travlt med at skabe resultater."

   

"Udgangspunktet er altid bedre, hvis en forhandling foregår i en god atmosfære og tillid. ... Jan Lindegaard kommer med mange gode og spændende eksempler på, hvordan det kan skabes, men han angiver også en hel liste med hvad, man skal gøre for, at det går helt galt; ... Det er et godt sted at starte – gør det modsatte. Så er du allerede på vej. Næste skridt vil være, at du læser denne bog."

Af Henrik Ørholst, Børsen, 27. maj 2015

 

Om forfatteren:
Jan Lindegaard har igennem 10 år været Koncern Indkøbsdirektør i ISS Global A/S. Jan har forhandlet aftaler, der spænder over få tusinde til adskillige milliarder kroner i mere end 38 lande over hele verden. Han er dermed en af landets mest erfarne ledere inden for handel, indkøb og forhandling.

Se hvordan den flotte helsides artikel så ud i Børsen.

Læs pressemeddelelsen om Forhandlingsteknik på 60 minutter her.

Køb bogen her
Bogen er udgivet som både papirbog og som e-bog til hhv. 279 kr. og 249 kr. Køb bogen i vores webshop her.

Jan Lindegaard Mg 1762 Tekst 600Px 300Px Low