Forandringens vinde

Læs de flotte anmeldelser her ...

I bogen fortælles ni historier, der udspiller sig efter år 1900, heraf de otte efter anden verdenskrig. Forandringens vinde er inddelt i tre vigtige teknologiområder: Energiteknologi, kommunikations- og it-teknologi samt militærteknologi.

Forfatterne bag Forandringens vinde er de fire erfarne  teknologihistorieformidlere Henry Nielsen, Kristian Hvidtfelt Nielsen, Keld Nielsen og Hans Siggaard Jensen.

Vi er stolte af, at vores nye bog fra PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag, Forandringens vinde, har fået så  flotte anmeldelser og omtale, som du kan læse i højre kollonne.

Den 2. marts 2015 havde Peter Lund Madsen inviteret forfatterne bag Forandringens vinde i studiet til radioprogrammet Hjernekassen på DR1. Programmet handlede denne dag om Teknologiens historie. Hør radioprogrammet her.

Find Forandringens vinde i vores webshop her.

Anmeldelse og omtale af Forandringens vinde:

  • Ingeniøren (pdf)
  • teknologihistorie.dk
  • videnskab.dk (artikel fra bogen)
  • videnskab.dk (blog)
  • Dansk BiblioteksCenter (der laver materialevurderinger på de titler, de skønner har størst interesse for folke- og skolebibliotekerne) skrev i marts 2015 bl.a.: 'Yderst fascinerende og velskrevne teknologihistorier, hvor man som læser er godt underholdt samtidig med at man ikke kan undgå at lære tankevækkende nyt om den teknologiske udvikling vi alle er afhængige af og som hele tiden på godt og ondt forandrer vores verden.'