Fejlfinding og diagnose

Anmeldelse: Bog kommer hele vejen rundt

Anmeldt 12. februar 2015 i MOTORMAGASINET af Jens Jessen

Her kan du læse uddrag af Motormagasinets anmeldelse af Fejlfinding og diagnose.

"PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag er lige barslet med bogen, Fejlfinding og diagnose, og her er der gode tips både til den erfarne og lærlingen."

"... gives der gas i resten af bogen ... Læseren præsenteres også for udviklingen fra det med blinkkoder og op til nutidens E-OBD, diagnose med PC, håndholdt ikke PC baseret udstyr, seriel diagnose, scope, mobilapps og break-out-box. Hver af disse nutidige ting forklares på en letforståelig måde uden udenomssnak."

"Sund fornuft er stadig vigtig
... lægges der også vægt på at belyse fejlkodernes begrænsning. Det understreges, at mekanikeren ikke skal stole blindt på fejlkoderne, da de har deres begrænsning og specielt flere fejlkoder, kan skabe problemer. Sund fornuft og almindelig basisviden er stadig en forudsætning."

 

"Man kommer som læser vidt omkring på bogens 152 sider i stort format. Indtrykket er godt ... giver bogen Fejlfinding og diagnose en grundig indsigt i moderne bilteknologi, og ikke mindst er den både logisk og pædagogisk opbygget.

Anvisningerne er på fejlfindingen er konkrete, og alt er forklaret på en god og letforståelig måde. Bogen kan anbefales både til den, som besidder stor viden og til den, som gerne vil have an allround opslagsbog.

Find bogen i vores webshop her.