Brug af personlige data og cookies

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Her kan du læse, hvad vi gør med dine personlige oplysninger (persondatapolitik).

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Betales købet med kreditkort eller debetkort, anmodes om kortoplysninger. 

Køber du på vegne af en virksomhed, gemmer vi oplysninger om din tilknytning til virksomheden, virksomhedsnavn, adresse, CVR-nummer samt EAN-nummer på virksomheden. 

Personoplysningerne registreres hos Praxis Fonden og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringen sker for at kunne ekspedere og levere varen til dig samt for at overholde lovgivningen, og vi registrerer ikke mere, end der er behov for.  

Vi videregiver de ovennævnte personoplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere varen til dig. Vores samarbejdspartnere omfatter bl.a. PostNord, Danske Fragtmænd og Bring.  

Praxis Fonden anvender databehandlere i EØS som underleverandører, og dine data vil kunne blive overført til disse underleverandører. Aktuelt anvender Praxis Fonden: Zitcom.

Direktøren og de ansatte hos Praxis Fonden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på praxis.dk er PRAXIS Fonden. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.  
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til webshop.praxis.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.  

Som registreret hos Praxis Fonden har du altid ret til: 

  • At modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger  
  • Indsigt i dine personoplysninger  
  • At få oplysningerne berigtiget    
  • At få oplysningerne slettet  
  • At flytte dine personoplysninger til en anden dataansvarlig  
  • At klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler oplysningerne i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Praxis Fonden via e-mail info@praxis.dk

Cookies
På webshop.praxis.dk og på praxis.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser. 

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på webshop.praxis.dk og praxis.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere webshop.praxis.dk og praxis.dk.