GYMNASIEPAKKEN

Gør det nemt for jer selv ...

Gymnasiepakken holder styr på jeres filer og sikrer eet login til jeres systemer

Hvis jeres undervisere og studerende bruger Google Drev, har I så styr på, hvor alle jeres filer ender? Slip for besværet med selv at skulle styre det - og lad PRAXIS holde Google for Education synkroniseret for jer.

PRAXIS har udviklet en særlig ’Gymnasiepakke’, der består af en Google for Education integrationsløsning samt en Single Sign-On-løsning. På den måde hjælper vi jer med at holde styr på filerne på jeres gymnasium.

Gymnasiepakken kræver ikke installation og vedligeholdelse, og integreres på en sikker måde med jeres studieadministrative systemer og brugeradministration.

Vores fleksible integrations-løsning kan hente data fra flere systemer på samme tid. Fx kan vi hente login-oplysninger fra lokale netværk eller integrere med Single Sign-On-løsninger som UNI-Login eller andre gængse Single Sign-On-standarder. På denne måde kan en PRAXIS Google Integration indgå uden et ekstra login.

PRAXIS tilbyder alle gymnasier at få integration til Google samt en Single Sign-On løsning som pakkeløsning til en yderst favorabel pris.

Læs også mere om PRAXIS Google Integration.

Læs også mere om PRAXIS Single Sign-On.

Kontakt PRAXIS og få et tilbud på en Gymnasiepakke.

Kontakt
Claus Schmidt
csc@praxis.dk
2561 3310 

Gym Pakke Preview Colourbox1695577 Tekst 224Px