minMission til folkeskolen

Bevægelse i den faglige undervisning, 7. - 9. klasse

Filmen viser, hvordan eleverne arbejder med minMission, og hvordan bevægelsen kommer ind i undervisningen.

 

I denne film kan du høre hvad klasselæreren i 8.A fra Kulsbjerg Skole og tre elever fortæller om minMission.

Hvad siger brugerne?
”minMission er rigtig god til min undervisning. Jeg kan vælge opgaver, der er specifikt målrettet det emne, eleverne arbejder med, og jeg kan differentiere undervisningen. minMission er meget overskuelig. Der er fx tydelige mål og point ved de enkelte missioner - og pointene giver eleverne et ekstra kick til at udføre missionerne. Jeg er dækket ind mht. de 45 minutters bevægelse”. 
Vibeke Brehmer, klasselærer i 8.A, Kulsbjerg Skole, 2016.

”Du bevæger dig rigtig meget, og du lærer tingene på en helt anden måde... I stedet for at sidde på en skolebænk og lave det samme igen og igen, og glemme det, så husker du ved, at du bevæger dig imens - det kan jeg rigtig godt lide ved minMission". 
Gabriel Uhlenwinkel, elev i 8.A, Kulsbjerg Skole, 2016

Pris og rabat
Skolepris for 1 app (årlig licens). Vælg mellem dansk-app, matematik-app eller engelsk-app:
kr. 6.950,- 

Skolepris for 3 apps (årlig licens). Få både dansk-app, matematik-app og engelsk-app:
kr. 13.950,- 

Der kan indgås fordelagtige kommuneaftaler med rabat og mulighed for costumiseret app.

I gang med minMission
Inkluderet i prisen er hjælp til implementering af minMission på skolen. Vi afholder løbende workshops og webinars, eller du kan betjene dig selv i vores digitale hjælpecenter.

Kontakt
Henrik Ankersø
han@praxis.dk
5190 0088 

45 minutters bevægelse om dagen
Med minMission kan du på en sjov måde inddrage bevægelse i undervisningen og samtidig arbejde med relevante fagmål.

minMission kan samtidig være det værktøj, der strukturerer den understøttende undervisning, som let differentieres i forhold til den enkelte elev.

Hvordan foregår det?
minMission benytter gamification som aktiverende og engagerende pædagogisk redskab. Eleverne konkurrerer i en række missioner, som er opgaver, øvelser og aktiviteter med faglige læringsmål. Missionerne løses enkeltvis eller i en gruppe. 

Løsningen af missioner dokumenteres med fotos eller film. Efterfølgende godkendes missionerne af klassekammeraterne eller læreren.

Læreren styrer spillet fra sin pc, hvorfra der sendes missioner til eleverne. Læreren kan give eleverne forskellige badges for særlig veludførte missioner, og der er mulighed for skriftlig feedback på alle elevbesvarelser. 

Faglige missioner
Appen indeholder en lang række faglige missioner til både brain breaks, understøttende undervisning og målstyret undervisning. Missionerne er inddelt i kategorier, så læreren let kan finde missioner, som passer til undervisningen. Læreren kan selv supplere med egne missioner i appen. 

minMission fås til dansk, matematik og engelsk til elever i overbygningen. 

Demo
Har du 27 minutter? Se en gennemgang af spillet her fra både lærer- og elevside. Se hvordan eleverne løser opgaverne i appen, og se hvordan læreren styrer spillet fra sin pc. I denne demo vises både app og pc samtidig, så du får et indtryk af spillets flow.

____________________________________________________________

Bevægelsesopgaver
minMission indeholder en lang række bevægelsesopgaver, der kombinerer bevægelse med faglige mål - opgaver, som du kan bruge i din undervisning. Du kan se eksempler på bevægelsesopgaver neden for. Klik på knapperne og download bevægelsesopgaver til din undervisning.

Dansk

Engelsk

Matematik